Other Languages: Dansk Deutsch Ελληνικά English Español Suomi Filipino Français Indonesian Italiano Japanese Korean Malay Bokmål Nederlands Polski Português - Brasil Português - Portugal Русский Thai Türkçe Українська Vietnamese Chinese Taiwan Chinese

Ändra Namnservrar För Mina Domäner

Print this Article
Last Updated: January 23, 2017 12:09 PM

För att kunna ansluta domännamnet till din webbplats måste du ändra dina namnservrar. Hur dina namnservrar ändras beror på var din domän är registrerad och var din webbplats är registrerad. Använd tabellen nedan för att hitta det scenario som passar in på din situation och följ anvisningarna.

Min domän är registrerad hos Min webbplats är lagrad hos Följ dessa anvisningar ...
GoDaddy GoDaddy Set nameservers for domains hosted & registered with COMPANY_NAME
GoDaddy Ett annat företag

Skaffa namnen på dina namnservrar från värdtjänsten för din webbplats.

Ändra sedan din domän så att den använder namnservrarna tillhörande värdtjänsten för din webbplats

Ett annat företag GoDaddy

Lär dig först vad dina GoDaddy-namnservrar är

Ange sedan det företag där domänen är registrerad

Ett annat företag DNS på annan plats Manage DNS records for your domain registered at another company
GoDaddy VPS/dedikerad
här

Skapa först dina egna namnservrar

Uppdatera sedan ditt domännamn så att det använder dina nyskapade namnservrar