Frequently Asked Questions

Other Languages: Dansk Deutsch Ελληνικά English Español Suomi Filipino Français Indonesian Italiano Japanese Korean Malay Bokmål Polski Português - Brasil Português - Portugal Русский Svenska Thai Türkçe Українська Vietnamese Chinese Taiwan Chinese

De Naamservers Voor Mijn Domeinen Wijzigen

Print this Article
Last Updated: January 23, 2017 11:55 AM

Om je domeinnaam aan je website te koppelen, moet je je naamservers wijzigen. Hoe je je naamservers wijzigt, hangt af van waar je domein is geregistreerd en waar je website is geregistreerd. Gebruik de tabel om na te gaan welk scenario van toepassing is in jou situatie en volg de desbetreffende instructies.

Mijn domein is geregistreerd bij Mijn website wordt gehost bij Volg je deze instructies...
GoDaddy GoDaddy Set nameservers for domains hosted & registered with COMPANY_NAME
GoDaddy Een ander bedrijf

Vraag eerst je naamservers op bij het hostingbedrijf van je website.

Wijzig daarna je domein zodanig dat de naamservers van het hostingbedrijf van je website worden gebruikt

Een ander bedrijf GoDaddy

Bepaal eerst wat je GoDaddy-naamservers zijn

Verwijs ze vervolgens naar het bedrijf waar je domein is geregistreerd

Een ander bedrijf Off-site DNS Manage DNS zone files for your domain registered at another company
GoDaddy VPS/Dedicated
hier

Maak eerst je eigen naamservers

Werk vervolgens de domeinnaam zodanig bij dat je nieuwe naamservers worden gebruikt