Other Languages: Dansk Deutsch Ελληνικά English Español Suomi Filipino Français Indonesian Italiano Japanese Korean Malay Nederlands Polski Português - Brasil Português - Portugal Русский Svenska Thai Türkçe Українська Vietnamese Chinese Taiwan Chinese

Endre Navneserver for Domenene Mine

Print this Article
Last Updated: January 23, 2017 11:53 AM

Du må endre navneserverne dine for å koble domenenavnet til nettstedet ditt. Hvordan du endrer navneserverne kommer an på hvor domenet ditt er registrert og hvor nettstedet ditt er registrert. Bruk listen under for å finne scenarioet som gjelder for din situasjon og følg instruksjonene.

Mitt domene er registrert hos Nettstedet mitt hostes hos Følg disse instruksjonene ...
GoDaddy GoDaddy Set nameservers for domains hosted & registered with COMPANY_NAME
GoDaddy Et annet selskap

Først får du navnene på navneserverne fra ditt nettsteds hostingselskap.

Deretter endrer du domenet ditt slik at det bruker navneserverne til ditt nettsteds hostingselskap

Et annet selskap GoDaddy

Først finner du ut hva dine GoDaddy-navneservere er

Deretter gir du til selskapet hvor domenet ditt er registrert

Et annet selskap Ekstern DNS Manage DNS zone files for your domain registered at another company
GoDaddy VPS/Dedikert
her

Først oppretter du dine egne navneservere

Deretter oppdaterer du domenenavnet ditt slik at det bruker dine nyopprettede navneservere