Frequently Asked Questions

Other Languages: Dansk Deutsch Ελληνικά English Español Filipino Français Indonesian Italiano Japanese Korean Malay Bokmål Nederlands Polski Português - Brasil Português - Portugal Русский Svenska Thai Türkçe Українська Vietnamese Chinese Taiwan Chinese

Vaihda Verkkotunnusteni Nimipalvelimia

Print this Article
Last Updated: January 23, 2017 11:36 AM

Sinun on muutettava nimipalvelimiasi, jotta sivustosi voidaan yhdistää verkkotunnuksesi nimeen. Nimipalvelimien muuttamistapa riippuu siitä, missä verkkotunnuksesi on rekisteröity ja missä verkkotunnuksesi on rekisteröity. Käytä alla olevaa taulukkoa etsiäksesi omaa tilannettasi vastaava skenaario ja seuraa näitä ohjeita.

Verkkotunnukseni rekisteröijä on Sivustoni verkkohotellin toimittaja on Seuraa näitä ohjeita...
GoDaddy GoDaddy Set nameservers for domains hosted & registered with COMPANY_NAME
GoDaddy Jokin muu yritys

Hanki ensin nimipalvelimiesi nimet sivustoasi isännöivältä verkkohotelliyritykseltä.

Muuta seuraavaksi verkkotunnuksesi käyttämään sivustosi verkkohotellin nimipalvelimia

Jokin muu yritys GoDaddy

Selvitä ensin, mitkä ovat GoDaddy-nimipalvelimesi

Toimita ne sitten yritykselle, jonka kautta verkkotunnuksesi on rekisteröity.

Jokin muu yritys Off-site DNS Manage DNS records for your domain registered at another company
GoDaddy VPS/oma palvelin
täällä

Luo ensin omat nimipalvelimesi

Päivitä sitten verkkotunnuksesi käyttämään uusia nimipalvelimiasi.