Frequently Asked Questions

Other Languages: Deutsch Ελληνικά English Español Suomi Filipino Français Indonesian Italiano Japanese Korean Malay Bokmål Nederlands Polski Português - Brasil Português - Portugal Русский Svenska Thai Türkçe Українська Vietnamese Chinese Taiwan Chinese

Skift Navneservere Til Mine Domæner

Print this Article
Last Updated: January 23, 2017 11:25 AM

Du skal ændre dine navneservere for at etablere forbindelse mellem dit domænenavn og dit website. Hvordan du ændrer dine navneservere afhænger af hvor dit domæne er registreret, og hvor dit website er registreret. Benyt tabellen nedenfor til at finde det scenarie, som er relevant for din situation og følg disse instruktioner.

Mit domæne er registreret med Mit website er hostet med Følg disse instruktioner...
GoDaddy GoDaddy Set nameservers for domains hosted & registered with COMPANY_NAME
GoDaddy Et andet firma

Først får du navnene på dine navneservere fra dit websites hostingfirma.

Derefter skifter du domæne for at bruge navneserverne for dit website hostingfirma

Et andet firma GoDaddy

Først finder du ud af, hvad dine GoDaddy-navneservere er

Oplys dem derefter til det firma, hvor dit domæne er registreret

Et andet firma Off-Site DNS Manage DNS Hosting
GoDaddy VPS/Dedikeret
her

Først opretter du dine egne navneservere

Derefter opdaterer du dit domænenavn, så du kan bruge det med dine netop oprettede navneservere