Other Languages: Dansk Deutsch Ελληνικά English Español Suomi Filipino Français Indonesian Italiano Japanese Korean Malay Nederlands Polski Português - Brasil Português - Portugal Русский Svenska Thai Türkçe Українська Vietnamese Chinese Taiwan Chinese

Konfigurer E-Postadressen Din Med POP

Print this Article
Last Updated: January 23, 2017 11:52 AM

Post Office Protocol (POP) kan brukes med alle e-postplaner. Det har begrensninger når du prøver å få tilgang til e-posten din fra flere servere, men alle e-postservere vil støtte POP. Les mer om forskjellen mellom IMAP og POP. Hvis du ikke vet hva e-postkontoen din støtter, se: POP or IMAP: How do I know what type of account I have?

Dette er generiske instruksjoner og kan variere avhengig av hvilken klient du bruker. Se Mer informasjon for spesifikke klientinstruksjoner

1. Du må kjenne til din POP-serveradresse og tilgjengelige porter. Disse finner du ved å gå til Konfigureringsstenter for e-post.

Les mer om Konfigureringssenter for e-post.

2. Åpne din valgte e-postklient og opprett en ny konto.
  3. Finn området POP-innstillinger.
  4. Angi følgende:
    Felt Angi
    Brukernavn Din fulle e-postadresse.
    Passord Passordet for e-postkontoen din.
    Innkommende e-postserver Informasjonen som vises i Konfigureringssenter for e-post
    Utgående e-postserver Informasjonen som vises i Konfigureringssenter for e-post
    Innkommende port Ett av alternativene som vises i Konfigureringssenter for e-post, for med eller uten SSL
    Utgående port Ett av alternativene som vises i Konfigureringssenter for e-post, for med eller uten SSL
  5. E-postklienten din vil kanskje kreve passordgodkjenning for din Utgående e-postserver. Hvis den gjør det, må du ha påloggingsinformasjonen for serveren og oppgi den fullstendige e-postadressen og passordet i området Innstillinger for utgående e-postserver.

Neste trinn

• Etter at skrivebordsklienten din er konfigurert, kan du konfigurere din Arbeids-e-post på mobiltelefonen din:

Mer informasjon

For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er.